LBL3 “īstās” spēles ir klāt!

Pirmo sezonu Latvijas Basketbola Līgas 3. divīzijā veiksmīgi turpina aizvadīt ‘’BS Tukums/TSS’’ komanda. Šobrīd , kad regulārajā sezonā atlikušas vien trīs spēles, Tukuma komanda pagaidām ieņem trešo vietu, kas jau tagad ļauj kvalificēties izslēgšanas spēlēm , jeb ‘’Playoff’’.

Sezonu un LBL3 iesvētības sākām ar ‘’aukstu dušu’’ Salacgrīvā, kur pirmajā spēlē piedzīvojām bezierunu zaudējumu. Sezona ir gara un to arī pierādīja komanda, kura saņēmās un veica lielisku izrāvienu turnīra tabulā, kur pirmajā posmā uzvarēja 8 no 10 spēlēm, nodrošinot dalību otrajā posmā un cīņā par augstākajām vietām kopvērtējumā.

Pirmais posms bija nopietns pārbaudījums komandai, ne tikai spēļu ziņā, bet arī pārbraucienu dēļ, kur autobusā nācās pavadīt pat 9-10 stundas, apbraucām visu Latviju ,sākot no jau minētās Salacgrīvas līdz pat Daugavpilij! (Jēkbapils, Daugavpils, Rugāji, Salacgrīva, Jaunpils)

Otrajā posmā, kur tika izveidota viena grupa no 9 spēcīgākām komandā, Basketbola Skolas Tukums komanda ir aizvadījusi 9 spēles no kurām 6 ir izcīnījusi uzvaru , kas tabulā ļauj šobrīd atrasties trešajā vietā un kvalificēties komandas pirmajam mērķim – ceturtdaļfinālam!

‘’BS Tukums/TSS’’ komandai mājas sienas un skatītāju atbalsts ir zelta vērts, jo visas sezonas garumā Tukumā ir piedzīvots tikai viens zaudējums!
Regulārajā sezonā ir atlikušas vien trīs spēles, tāpēc skatītāju atbalsts būs viennozīmīgi nepieciešams, lai uzvarētu atlikušajās spēlēs!

Komandas nākamā mājas spēle jau 10.martā pret LBL 3 līderiem ‘’BK Cēsis’’. Šis būs nopietns pārbaudījums un gaidāma smaga spēle, uzvara ir svarīga ne tikai cīņā par trešo vietu un mājas priekšrocībām, bet arī ļoti svarīga pārliecībai pirms “playoff”. Mājas sienās esam gatavi iedot nopietnu pretestību cēsiniekiem, kur noteikti mums palīdzēs arī savu skatītāju atbalsts!

    Leave Your Comment Here