Otrais 3X3 ielu basketbola pasākums

Vakar, 26.jūlijā, tika aizvadīts šogad otrais Tukuma 3X3 ielu basketbola pasākumus, kuru sadarbībā ar Tiekamies Tukumā organizē biedrības Basketbola Skola Tukums.

Lieliski laika apstākļi ielu basketbolam, daudz komandas visās grupās un kopumā lieliska ielu basketbola atmosfēra. Šoreiz uz starta stājās 45 komandas, kuras noskaidroja uzvarētājus četrās vecuma grupās.

Pašā jaunākajā U-12 grupā pirmo vietu finālā sadalīja komandas no Jūrmalas, kur spēcīgāki izrādījās “Ikri”, otrā vietā atstājot komandu “Remdenie”, trešā vietā Tukuma jaunie basketbolisti “Juniori”

U-15 un U-18 grupās kā ierasts viss sīvākās cīņas, vairāku komandu sastāvos dalību ņēma savu vecuma Latvijas izlašu pamatsastāva spēlētāji un izlašu kandidāti, kas atspoguļojās arī augstajā spēļu līmenī. U-15 grupā uzvaru izcīnīja Air Nils, otrā vieta Igoriņš un trešā vietā komanda Durklis. U-18 lielisks fināls, kur raksturu parādīja un atspēlējas no -5 Kandavas 02 komanda, izcīnot uzvaru! Otrā vietā Tūristi, trešie tukumnieki Leži.

Arī pieaugušo grupā uz starta stājās spēcīgas komandas, un gandrīz katra spēle bija labs piemērs jaunajiem basketbolistiem, kā ir jāspēlē ielu basketbols. Lielisks pusfināls starp BS Tukums un AirLine komandām, kur ar diviem trīspunktniekiem pēc kārtas uzvaru izrāva tukumnieki. Finālā spēlē starp BS Tukums un Jūrmalu labāki un svaigāki bija jūrmalnieki, izcīnot pirmo vietu. Trešā vietā AirLine.

Arī šoreiz liels paldies visiem atbalstītājiem – Tukuma Novada pašvaldībai, Pro Basketball, ISBS, TU Saldējums un Kvazzi pica!

Nākamais ielu basketbola pasākums notiks 8.augustā!

    Leave Your Comment Here