Pieredze un zināšanas

Ar četrām uzvarām četrās spēlēs šovakar Pasaules Čempionāta priekškvalifikācijas ciklu noslēdza Latvijas vīriešu basketbola izlase. Mums šis notikums bija nozīmīgs tādēļ, ka visu sagatavošanās posmu un arī kvalifikācijas spēlēs galvenā trenera Lukas Banki treneru korpusā darbojās tukumnieks Mārtiņš Tīss.

Šis uzaicinājums noteikti ir gan novērtējums Mārtiņa līdzšinējam darbam, gan arī novērtējums kopējai Tukuma basketbola izaugzmei pēdējo pāris gadu laikā.

“Mēneša laikā esmu iepazinis no jauna spēli, par kuru likās, ka zinu tik daudz. Strādājot šo laiku līdzās pieredzējušiem, zinošiem un entuziastiskiem treneriem un spēlētājiem, atklāja man to, cik daudz zināšanu, pašatdeves un uzmanība uz detaļām ir nepieciešama, lai sasniegtu augstākos mērķus. Šobrīd noteikti vēlos šo pieredzi un zināšanas nodot jaunajiem un ne tikai jaunajiem Tukuma basketbolistiem,” īsumā par šo pieredzi stāsta Mārtiņš.

Tikmēr Tukuma pieaugušo komanda lēnām sāk gatavošanos gaidāmajai Nacionālās Basketbola līgas sezonai un arī Latvijas kausam. Latvijas kausa pirmās kārtas pāru izloze notiks jau 18.augustā.

    Leave Your Comment Here