Beidzot! 3X3 Tukumā ir atpakaļ

Beidzot! Ielu basketbols atgriežas Tukumā

Vakar, 17.jūlijā, aizvadījām pirmo šīs sezonas pasākumu, un arī pirmo pasākumu jaunajā Kristapa Porziņģa basketbola laukumā! Valstī noteiktie drošības pasākumi lika mums pielāgoties, bet tas nemazināja spēlēt gribošo interesi. Kopā pasākums pulcēja 32 komandas un 120 spēlētāji četrās vecuma grupās! Lieliska atmosfēra un labs spēles visas dienas garumā, par ko paldies spēlētājiem, līdzjutējiem un visiem iesaistītajiem! Atsevišķs paldies šī pasākuma atbalstītājiem Kvazi Pizza, ProBasketball basketball store, Tukuma Novada Pašvaldība

Pašā jaunākajā U-12 grupā trešo vietu izcīnīja meiteņu komanda no Tukuma “Cilvēkbērns”, finālā tikās jau ierastie pretinieki no pagājušā gada – “Lapmežciems” un “Tukuma vērši”. Grupu turnīrā pārliecinošu uzvaru svinēja tukumnieki, tomēr fināls izvērtās savādāk, spraiga cīņa un uzvara U-12 grupā Lapmežciema komandai!

U-15 grupā trešā vieta FTC komandai no Tukuma, kuri cīņā par trešo vietu pārspēja meiteņu komandu no Rīgas “Auziņš”. Finālā savā starpā tikās tukumnieki “Rajons” un puiši no Rīgas komandas “Izlase”. Nezaudējot nevienu spēli turnīrā par uzvarētājiem kļuva Rīgas puiši!

Viss kuplāk pārstāvētā šoreiz bija U-18 vecuma grupa, kura pulcēja 13 komandas un arī vairākus jauniešu izlašu spēlētājus un kandidātus, arī cīņa par uzvaru šeit bija viss spraigāka. Kā absolūtie līderi play-off iesoļoja Tukuma/Ventspils komanda Koijoti, tomēr zaudējums pusfinālā Jaunpils džekiem, kuri uzvaru izvilka ar lielu gribēšanu un cīņassparu. Koijotiem mierinājumā uzvara spēlē par trešo vietu. Otrā pusfināla pārī kā favorīti spēlēja Kuldīgas komanda “Raita lode” pret Rīdzenes puišiem komandu “Ceļavējš”. Arī šajā pārī favorīti klūp un finālā iekļūs “Ceļavējš”. Fināls solījās būt spraigs, un tāds arī bija, gara spēle, kur vadībā mainījās vairākkārt, un vienu brīdi jau šķita, ka Rīgas komandai uzvara ir kabatā, bet atkal, cīņa līdz galam un uzvara šoreiz Jaunpils komandai!!

Pieaugušo grupā kā favorīti startēja mūsu BS Tukums komanda, un lai arī zaudējums pirmajā grupas spēlē smārdeniekiem “Centrālāzija”, tomēr salda atriebība finālā un uzvara. Trešā vieta arī Tukuma komandai BBB!

    Leave Your Comment Here