Otrais 3X3 Ielu basketbols Tukumā

Otrais 3X3 ielu basketbols Tukumā aizvadīts. Šoreiz KP basketbola laukuma segumu deldēja 30 komandas četrās vecuma grupās.

Visspraigākās cīņas šoreiz sarūpēja paši jaunākie U-12 vecuma jaunieši! Vispirms jau gara un nervoza spēle par iekļūšanu playoff starp “Tukuma Netiem” un meiteņu komandu “Cilvēkbērns”, kur ar tālmetienu vietu cīņā par trijnieku nodrošina meitenes. Tam seko saspringta spēle par trešo vietu, kur meitenes piekāpās “Zaļajai mafijai”. Un protams fināls starp jau principiāliem pretiniekiem “Lapmežciemu” un “Tukuma vēršiem”, kur neiztikām bez asumiem un emocijām. Šoreiz finālā atspēlējoties no -5 uzvara tukumniekiem!

U-15 grupā uzvara komandai no Salaspils “3+1”, kuri finālā pārspēja “Kebabu”, arī trešā vieta tukumnieku komandai “Četras Kapeikas”.

U-18 grupā stiprākā komanda bija “Banāni” no Jaunpils, kuri finālā uzvarēja Tukuma-Ventspils komandu “Koijoti”. Trešā vieta “Tumes” džekiem, kuri parūpējās par lielāko pārsteigumu!

Pieaugušo grupā uzvara tukumniekiem “Zušiem”, finālā uzvarēta Smārdes komanda “Radiatori”. Trešā vieta Rīgas/Jaunpils komandai “Banāni”!

    Leave Your Comment Here