Labākas vietas basketbolam

Mūsu biedrības galvenais mērķis vienmēr bijis veicināt basketbola izaugsmi un popularitāti gan jauniešu starpā, gan amatieros.

Ielu basketbola kultūra un tradīcijas vienmēr ir bijušas neatņemamas sastāvdaļas katra basketbolista dzīvē, katrs no mums kādreiz ir uzspēlējis basketbolu ar draugiem kādā sētas grozā, uzspēlējis “mīnusus” vai vienkārši pamētājis bumbu pa grozu.

Tukuma Sporta skolā mēs aktīvi trenējam bērnus, mācām tiem basketbola pamatus, bet tieši spēlējot basketbolu laukā ar vienaudžiem, tas ir mirklis un vieta, kur dzimst mīlestība pret spēli. Tāpēc, lai to visu varētu darīt patīkamā vidē, mūsu mērķis ir sakārtot un uzlabot esošos āra basketbola laukumus, iniciēt un noteikti nākotnē izveidot arī jaunus.

Ciešā sadarbībā ar Tukuma Sporta skolu un Latvijas Basketbola Savienības atbalstu iedevām jaunu dzīvību “Lauktehnikas” groziem, uzstādot tur arī zemāku grozu jaunajiem censoņiem. Jauns grozs ir tapis Melnezerā, atjaunots grozs pie Tukuma jauniešu centra. Sakopts arī Kurzemes ielas basketbola laukums. Kā pēdējos grozus šogad pabeidzām Milzkalnē, kur arī papildus lielā groza rekonstrukcijai, uzstādījām grozu arī mazajiem spēlētājiem.

“Laukumiem veicām visdažādākos uzlabojumus, savedām kārtībā groza vairogus un konstrukcijas, pārvietojām tās drošākā attālumā, tapa arī jaunas līnijas, kuras atbilst 3X3 basketbola laukuma standartiem. Mēs noteikti šo iniciatīvu turpināsim un jau tagad strādājam pie uzlabojumiem citos Tukuma novada basketbola laukumos! Vakaros izbraucot cauri pilsētai un redzot pilnus laukumus Kurzemes ielā, Lauktehnikā un arī Porziņģa laukumā, top skaidrs, ka jauniešiem šīs vietas ir nozīmīgas, viņi tur labprāt uzturas un aktīvi pavada laiku spēlējot basketbolu!” par paveikto darbu stāsta biedrības valdes loceklis Sandis Poga.

Nobeigumā sakām lielu paldies katram no iesaistītajiem, kur palīdzēja ar savu darbu un padomu, noteikti paldies arī visiem mūsu atbalstītājiem, jo, atbalstot mūs jebkurā citā jomā, tas tomēr dod kopēju artavu tam, lai mēs spētu šos darbus darīt un dot novadam vietas kur aktīvi pavadīt laiku!

    Leave Your Comment Here