TRENIŅI

Čau!:)

Šobrīd dzīvojam laikā, kad daudzas ierastas lietas darām citādāk, mēģināsim arī trenēties savādāk, un mēģināsim paņemt labāko! Šis ir brīdis, kad puiši paši audzina sevī atbildību, pienākuma sajūtu un mērķtiecību. Jūsu, kā vecāku loma, brīžos, kad ir slinkums (un tāds 100% būs, un viņš būs arī Jums),  ir atbalstīt, mudināt un motivēt izdarīt to, kas ir jāizdara. Šis būs brīdis, kad treneris nebūs blakus un neaizrādīs par slinkošanu, šajā brīdī būs viegli neuztaisīt treniņu, jo neviens jau to neuzzinās, būs viegli pateikt, ka tā pat jau nekas nenotiks. Viss būs atkarīgs no pašiem. Varbūt šis mēnesis nemainīs daudz bērnu fiziskajā izaugsmē (lai gan, izpildot dotos vingrinājumus, esmu drošs, ka mainīs), bet tas noteikti mainīs daudz svarīgākas rakstura iezīmes!

Tagad par darbu:

1. Katrai vecuma grupai ir savs Excel fails, kuru atverot redzēsiet konkrētās nedēļas plānu. Katru nedēļu būs jauns Excel. Papildus ir vingrinājumu faili, kur redzēsiet vingrinājuma skaitu vai vingrinājuma piemērus. Ja ir kaut kas neskaidrs vai nesaprotams, droši zvaniet man un visu izrunāsim!

2. Visi bērni arī ir iemācījušies strādāt ar e-klasi, līdz ar to vienojamies, ka katras nedēļas beigās KATRS uzraksta man, kā ir veicies nedēļas uzdevumos – kas ir sanācis, kas bija grūtāk, kas patika visvairāk (par katru dienu). Kā arī atsūta savu aprakstu par teorētisko daļu. Es to visu reģistrēšu e-klasē, līdzīgi kā skolā.

3. Teorētiskā daļā lai zēni raksta jebko, kas viņiem liekas svarīgs, viss būs noderīgs, palīdzēs izprast basketbola spēli! Es apņemos katram bērnam iedot atgriezenisko saiti.

VEIKSMI, PACIETĪBU UN IZTURĪBU!

P.S. Tehnisko daļu pirmajā treniņā dzīvē būs jāatrāda, lai varu novērtēt progresu!:)