Trilleris! Uzvara!

Vakar, 04.Novembrī, kārtējo LBL3 spēli aizvadīja BS Tukums/TSS komanda, šoreiz, aptuveni 150 skatītāju klātbūtnē, uzņemot viesus no Jaunpils. Spēles pirmais puslaiks aizritēja ar mājinieku pārsvaru, puslaikā Tukuma komandai atrodoties vadībā ar rezultātu 40:26.

Trešajā ceturtdaļā Jaunpils komandai izdevās lauzt spēles gaitu, un vienu brīdi viesi atradās vadībā pat ar 7 punktiem. Divdesmit sekundes līdz spēles beigām, pie rezultāta -4 Tukumam, Edgars Zeibots realizē metienu ar sodu, samazinot rezultātu starpību līdz -1. Pēc ātras piezīmes Jaunpils komandas spēlētājs stājas uz soda metiena līnijas. Pēc pirmā realizētā metiena rezultāts ir 71:73. Otrs soda metiens lido garām, bumba nonāk pie tukumniekiem, ātri pārejot uzbrukumā Nauris Litke realizē tālmetienu, un 4 sekundes līdz spēles beigām Tukums ir vadībā ar 74:73! Šo rezultātu izdodas noturēt un svinēt grūtu uzvaru!

Komandā rezultatīvākie Raivis Ozols 18 punkti, Edgars Zeibots 16 punkti, Kristaps Horeliks 12 punkti un 8 atlecošās bumbas. Andris Feldmanis, kuram nebija viņa diena uzbrukumā, izcīnīja 15 atlecošās bumbas.

Tagad BS Tukums/TSS komanda aizvadīs divas izbraukuma spēles, nākamā mājas spēle 25.novembrī pret BK Salacgrīva

    Leave Your Comment Here