Sākam Tukuma 3X3 ielu basketbola vasaru!

Vakar, 28.maijā, aizvadījām Tukuma jauniešu 3X3 ielu basketbola pirmo posmu. Lai arī iztikām bez solītām, pamatīgām lietus gāzēm, tomēr visu laiku smidzinot, spēļu laukums bija mitrs un slidens, kas šo posmu padarīja par klasiku lietus ielu basketbolu, attiecīgi pamainot pašu spēli.

Uz pirmo posmu gatavi lietus laikā cīnīties par uzvaru bija pieteikušās 20 komandas, kuras tad arī noskaidroja uzvarētājus trīs vecuma grupās.

Visvairāk lietus basketbolu izbaudīja U-11 grupa, kur basketbolā ir daudz vairāk cīņas, tai skaitā uz zemes, tāpēc daži mazie pēc spēlēm izskatījās kā pēc “Stipro skrējiena”! Šajā grupā, cīnoties bez zaudējumiem, uzvaru izcīnīja komanda “Zaļā Mafija”. Visplašāk pārstāvētā grupa bija U14, kur arī norisinājās vispraigākās cīņas par uzvaru. Finālā savā starpā tikās “Trakie Tukumnieki” un “C4”. Grupā savstarpējā spēlē ar mazu pārsvaru uzvaru izcīnīja “C4”, kas solīja spraigu finālu, kas arī piepildījās. Šoreiz ar viena punkta pārsvaru uzvaru izcīnīja “Trakie Tukumnieki”! U-17 grupā pārliecinoši uzvarot visās spēlēs, pirmo vietu izcīnīja komanda “Maizīte”!

Otrais 3X3 posms plānots 25.jūnijā! Atgādinām, ka komandas cīnās ne tikai par uzvaru katrā posmā, bet arī par uzvaru kopvērtējumā! Visi rezultāti būs atrodami bstukums.lv lapā!

Mūs atbalsta: Tukuma Novada Pašvaldība, Herkuless, ProBasketball basketball store, TU FOOD SIA un ISBS!

1.POSMA REZULTĀTI

U-11 GRUPA

  1. Zaļā Mafija
  2. Jauniņie
  3. Vilki

U-14 GRUPA

  1. Trakie Tukumnieki
  2. C4
  3. Ruskieskimo

U-17 GRUPA

  1. Maizīte
  2. Kartupeļi
  3. Virsnieki

    Leave Your Comment Here